Barkhuis Barkhuis
English   Dutch Top » Catalog » Distributie  |  Cart Contents  |  Checkout  |   
CATALOG
Books (284)
Line
QUICK FIND
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
Line
INFORMATION
About us
For authors
Distribution
Ordering
Review Copies
General Conditions and Return Policy
Contact
Line
SHOPPING CART
0 items
Line
YOUR ACCOUNT
Your Email Address
Your Password
Line

Distributie

Al onze boeken zijn verkrijgbaar via onze webwinkel, die voor iedereen met internet bereikbaar is. Wij accepteren betaling per bankoverschrijving, met verschillende credit cards, en via PayPal. Op deze manier verkopen wij onze boeken over de gehele wereld aan privépersonen, (universitaire) instellingen en bedrijven.

Daarnaast leveren wij onze boeken aan internationale boekhandelaren zoals Erasmus en Houtschild (Nederland), en Harrassowitz (Duitsland), Portico Librerias (Spanje) en Coutts (USA), en onze tijdschriften aan tijdschriftleveranciers zoals Swets (Nederland), Blackwell (Groot-Brittannië) en EBSCO (Verenigde Staten). Zij verkopen onze boeken en tijdschriften weer door aan (universitaire) bibliotheken.

Onze publicaties worden tevens wereldwijd gepromoot en gedistribueerd door Oxbow Books (www.oxbowbooks.co.uk), dat vestigingen heeft in Engeland en de Verenigde Staten. De gedrukte catalogi van Oxbow zorgen voor extra aandacht voor en een breder bereik van onze publicaties bij privépersonen, universiteiten en bedrijven. Via Oxbow staan de boeken van Barkhuis op de Amazon-websites in de USA, Canada, Duitsland en Groot-Brittanië (vanaf 2012).

In China worden onze boeken tevens gedistribueerd door Inspirees (www.inspirees.com).

De archeologische publicaties zijn ook leverbaar via de webwinkels van Archaeobook en Spa-uitgevers. Deze boekhandelaren richten zich vooral op Nederland en België.

Uitgaven die interessant zijn voor een breder publiek liggen in het Centraal Boekhuis. Ze zijn daardoor verkrijgbaar via ondermeer Bol.com, en eenvoudig te bestellen door de Nederlandse boekwinkel – variërend van de Selexyz-boekhandel in de grote steden tot de lokale Bruna-shop.

Last but not least, worden onze boeken op regionaal niveau gedistribueerd door Regiogana te Bedum (www.regiogana.nl). Regiogana bezoekt regelmatig alle boekverkooppunten in Noord-Nederland en de grotere boekhandels in heel Nederland om onze boeken onder de aandacht van de boekhandelaar te brengen.

 

Continue