Barkhuis Barkhuis
English   Dutch Top » Catalogus  |  Inhoud winkelwagen  |  Bestellen  |   
CATALOGUS
Boeken (234)
Line
SNEL ZOEKEN
 
Zoek het product met trefwoorden.
Gedetailleerd zoeken
Line
Recent verschenen
 
The Alexander Romance: History and Literature

The Alexander Romance: History and Literature

   Boek

Auteur: Richard Stoneman, Krzysztof Nawotka & Agnieszka Wojciechowska (eds.)

ISBN-13: 9789492444714

Jaar van publicatie: 2018

The papers assembled in this volume, which were originally presented at a conference at the University of Wrocław, Poland, in October 2015, all face the challenge of defining the Alexander Romance. Some focus on quite specific topics while others address more overarching themes. They form a cohesive set of approaches to the delicate positioning of the text between history and literature.

Dakṣiṇa Kosala

Dakṣiṇa Kosala

   Boek

Auteur: Natasja Bosma

ISBN-13: 9789492444677

Jaar van publicatie: 2018

This book deals with the early development of Śaivism in ancient Dakṣiṇa Kosala. The following research questions were formulated: what circumstances fostered the rise and development of Śaivism in this area, and did the Skandapurāṇa, an important and contemporaneous religious scripture, play any role in that development?

Huisplaatsen in De Onlanden

Huisplaatsen in De Onlanden

   Boek

Auteur: J.A.W. Nicolay (red.)

ISBN-13: 9789492444721

Jaar van publicatie: 2018

Zuidelijk van de stad Groningen ligt een geliefd natuurgebied, dat tijdens extreme regenval overtollig water kan bergen: De Onlanden. De inrichting van dit veengebied ging gepaard met een omvangrijk en bijzonder archeologisch onderzoek, uitgevoerd door het Groninger Instituut voor Archeologie van de Rijksuniversiteit Groningen.

Digital atlas of traditional food made from cereals and milk

Digital atlas of traditional food made from cereals and milk

   Boek

Auteur: R.T.J. Cappers

ISBN-13: 9789492444707

Jaar van publicatie: 2018

Recent discussions about food safety and an awareness of vanishing traditions have resulted in an increasing interest in traditional foods and food heritage. The Digital atlas of traditional food made from cereals and milk explores the traditional food products that could have been made by transitional hunter-gatherers and the early farmers in south-west Asia by examining the traditional foods still being made today.

WINKELWAGEN
0 items
Line
UW ACCOUNT
Uw e-mailadres
Uw wachtwoord
Line
INFORMATIE
Over ons
Voor auteurs
Distributie
Bestellen
Recensie-exemplaren
Contact
Line